Stimulacija

 

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine smo osmislili novu aktivnost UČI I OSVOJI i na kraju godine dobili osvajačice vrijednih nagrada - besplatan desetodnevni boravak u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Thalassotherapia Crikvenica bile su Jovanka Carević i Kata Mileusnić.

 

Aktivnosti UČI I OSVOJI nastavljamo provoditi i u 2017. godini uz neke modifikacije i s još bogatijim fondom nagrada. Aktivnost je osmišljena s ciljem motiviranja članova na uključivanje u predavanja i prezentacije raznolikih tematika, a u svrhu poboljšanja kvalitete života te novih spoznaja i saznanja.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju možete pronaći ovdje: Detaljnije

U ovoj smo godini odlučili nagraditi svakog člana koji se odazove predavanjima, dok će se kviz odviti samo na nekima, ali vam nećemo unaprijed otkriti kojima.

Rezultate nakon svih predavanja održanih u 2017. godini u okviru kojih je održan i kviz "Uči i osvoji" možete pronaći ovdje: Bodovi

 

NAJAVE:

- u ponedjeljak, 13. studenog u 15,00 sati predstavit će se Ottobock, tvrtka za razvoj i proizvodnju ortopedskih pomagala (proteza i ortoza, invalidskih kolica i materijala) te opremu i alate za ortopedsku tehniku i rehabilitaciju, kao i plastične mase

- u ponedjeljak, 13. studenog u 15,30 sati predstavit će se Ortorea, ugovorni isporučitelj ortopedskih pomagala za HZZO, ujedno i generalni zastupnik i uvoznik njemačke tvrtke Invacare, jednog od tri najrenomiranijih imena na području Europe u segmentu proizvodnje i prodaje ortopedskih pomagala. Uz zastupstvo, tvrtka Ortorea razvila je vlastitu proizvodnju ortopedskih pomagala s naglaskom na medicinske krevete sa i bez motora te noćne ormariće, internističke ležajeve, ali i individualno izrađena invalidska kolica po mjeri korisnika.

 

 

 

 

Sigurno vam je poznato da veći broj znači i veću snagu i upravo iz tog razloga želimo brojčano ojačati našu Udrugu. 

Zato smo uveli aktivnost pod nazivom UČLANI NOVOGA ČLANA. Najaktivnije članove ćemo i prikladno nagraditi, a detalje o načinu uključivanja u 2017. godini, kao i nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi.