Novosti

 NOVOSTI !

 

Brojne klupske aktivnosti različitih sadržaja odvijaju se prema sljedećem rasporedu: Raspored 

  

U nekim radionicama još uvijek ima mjesta pa vas pozivamo da se uključite: 

- folklor, svakog petka od 17,30 do 19,00 sati 

- orijentalni terapijski plesovi, svakog četvrtka od 15,00 do 16,00 sati - počevši od 8. veljače

- plesna rekreacija (standardni i latino plesovi), svakog utorka od 15,00 do 16,00 sati - počevši od 20. veljače

Prijave za bilo koju od aktivnosti primaju Anita ili Stanko (01/4876294, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

TRAŽE SE članovi UIR Zagreba ili volonteri koji znaju svirati neki od instrumenta - javite se Aniti ili Stanku i priključite se radionici folklora.

 

 

UČI I OSVOJI - uključite se, obnovite znanje, naučite štogod i osvojite vrijedne nagrade: Opširnije. 

NAJAVE:

- u ponedjeljak, 22. siječnja 14,00 sati predstavit ce se novi suradnik UIR Zagreba, tvrtka MEDIASKEN, koja će nakon prezentacije odraditi biomehaničku dijagnostiku stopala zainteresiranim članovima UIR Zagreba

 


E-ČITAONICA - novost za članove !!

U klupskim smo prostorijama za članove UIR Zagreba osigurali računalo s besplatnim pristupom internetu svakog radnog dana, osim četvrtka, u vremenu od 11,00-14,00 sati.

Dođite i uključite se u virtualni svijet – provjerite svoju elektroničku poštu, pročitajte novine, pretražite oglase, uključite se u neku od društvenih mreža, pretražite informacije vama zanimljive tematike ili pak napišite kakav dopis ili pismo...

 

 

 

 

Preventivno-zdravstvena akcija je akcija u okviru koje imate priliku besplatno testirati razine kolesterola, glukoze i triglicerida u krvi te izmjeriti krvni tlak.
Održava se u klupskim prostorijama (ulaz sa dvorišne strane) svakog drugog utorka u vremenu od 08,00-10,00 sati.

Svaki član testiranje može obaviti potpuno besplatno jednim dolaskom u razdoblju od 3 mjeseca.

Datumi održavanja akcije tijekom 2018. godine su kako slijedi: 

23.01. / 6. i 20.02. / 6. i 20.03. / 10. i 24.04. / 8. i 22.05. / 5.6. i 19.06. / 3.07. / 11. i 25.09. / 9. i 23.10. / 6. i 20.11. / 4. i 18.12.

 

 


FOTOGALERIJA  - fotografije s naših događanja, izleta, druženja i mnoštva radionica možete pogledati na našim mrežnim stranicama preko NOVE poveznice: NOVA fotogalerija
Dosadašnje albume i dalje možete pregledavati na staroj poveznici: Fotogalerija


VIDEOGALERIJA video uratke s naših događanja i gostovanja možete pregledati klikom na crveni gumb: Videogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima onima koji naše poveznice za fotogaleriju i videogaleriju, kao i ostalih informacija, dijele sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima jer na taj način zajednički jačamo svijest o našem postojanju i aktivnom životu, ne samo naših najmilijih, već i šire javnosti !

   ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~

tlakI ne zaboravite ! Svakim radnim danom, individualno tijekom cijelog dana, možete koristiti kardio sprave te izmjeriti krvni tlak.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sve su aktivnosti za članove UIR Zagreba besplatne.

grad zagreb logoDio aktivnosti UIR Zagreba te institucionalne potpore sufinancirani su od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Ministarstva socijalne politike i mladih te Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.