Novosti

 NOVOSTI !

 

 Klupske aktivnosti obogaćene novim sadržajima odvijaju se prema sljedećem rasporedu: Raspored 

  

NOVA RADIONICA - prijave u tijeku:

- njemački jezik, grupa 1 -> za početnike bez predhodnog znanja -> održavat će se svakog ponedjeljka od 18,50-19,35 sati počevši od 13. studenog 2017. godine 

Prijave zaprimaju Anita i Stanko osobno, putem telefona (01/4876294) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).
Prednost upisa u grupu imaju članovi koji nikad nisu sudjelovali ni na kojoj radionici učenja stranih jezika u okviru naših aktivnosti.

 

Sudjelovanjem u PREDAVANJIMA i PREZENTACIJAMA tijekom 2017. godine sudjelujete na aktivnosti UČI I OSVOJI u okviru koje možete osvojiti vrijedne nagrade.
Detalje o uvjetima i nagrađivanju možete pronaći klikom na crveni gumb: Opširnije.

NAJAVE:

- u ponedjeljak, 13. studenog u 15,00 sati predstavit će se Ottobock, tvrtka za razvoj i proizvodnju ortopedskih pomagala (proteza i ortoza, invalidskih kolica i materijala) te opremu i alate za ortopedsku tehniku i rehabilitaciju, kao i plastične mase

- u ponedjeljak, 13. studenog u 15,30 sati predstavit će se Ortorea, ugovorni isporučitelj ortopedskih pomagala za HZZO, ujedno i generalni zastupnik i uvoznik njemačke tvrtke Invacare, jednog od tri najrenomiranijih imena na području Europe u segmentu proizvodnje i prodaje ortopedskih pomagala. Uz zastupstvo, tvrtka Ortorea razvila je vlastitu proizvodnju ortopedskih pomagala s naglaskom na medicinske krevete sa i bez motora te noćne ormariće, internističke ležajeve, ali i individualno izrađena invalidska kolica po mjeri korisnika.

 

 

Preventivno-zdravstvena akcija je akcija u okviru koje imate priliku besplatno testirati razine kolesterola, glukoze i triglicerida u krvi te izmjeriti krvni tlak.
Održava se u klupskim prostorijama (ulaz sa dvorišne strane) svakog drugog utorka u vremenu od 08,00-10,00 sati.

Svaki član testiranje može obaviti potpuno besplatno jednim dolaskom u razdoblju od 3 mjeseca.

Datumi održavanja akcije tijekom 2017. godine su kako slijedi: 
07. i 21.11. / 05. i 19.12.

 

 

 


FOTOGALERIJA  - fotografije s naših događanja, izleta, druženja i mnoštva radionica možete pogledati na našim mrežnim stranicama preko NOVE poveznice: NOVA fotogalerija
Dosadašnje albume i dalje možete pregledavati na staroj poveznici: Fotogalerija


VIDEOGALERIJAvideo uratke s naših događanja i gostovanja možete pregledati klikom na crveni gumb: Videogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima onima koji naše poveznice za fotogaleriju i videogaleriju, kao i ostalih informacija, dijele sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima jer na taj način zajednički jačamo svijest o našem postojanju i aktivnom životu, ne samo naših najmilijih, već i šire javnosti !

   ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~

tlakI ne zaboravite ! Svakim radnim danom, individualno tijekom cijelog dana, možete koristiti kardio sprave te izmjeriti krvni tlak.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sve su aktivnosti za članove UIR Zagreba besplatne.

grad zagreb logoDio aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, dio od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, a dio od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.