Stimulacija

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine, osmislili smo dvije nove stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI te UČLANI NOVOG ČLANA. Dok kroz prvu učite i osvajate vrijedne nagrade, u drugu se uključujete aktivnom promocijom UIR Zagreba na način da se prema vašoj preporuci netko učlani u UIR Zagreba.

 

UČI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem kvalitetnog informiranja članstva UIR Zagreba o temama vezanim za prava i zaštitu osoba s invaliditetom, aktivnosti i djelovanje UIR Zagreba te drugim temama značajnim za kvalitetu života osoba s invaliditetom.


Aktivnost će se provoditi na svim predavanjima / prezentacijama u razdoblju od 01.01-30.11.2019. godine i svaki dolazak na predavanje / prezentaciju će se bodovati.
Po završetku šest predavanja / prezentacija bez prethodne najave proveo se kviz u okviru kojeg je bilo moguće ostvariti dodatne bodove.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju za 2019. godinu možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Rezultati: 

- nakon svih predavanja održanih u 2018. godini - Bodovi,

- nakon svih predavanja održanih u 2017. godini - Bodovi,

- nakon predavanja održanih u 2019. godini Bodovi.

 

NAJAVE:

- u srijedu, 23. siječnja u 16,30 sati gđa Marija Sabolić, muzejska pedagoginja, predstavit će Muzej grada Zagreba

- u srijedu, 30. siječnja u 14,30 sati, volonterka u UIR Zagreba, Brigita Krklec, ujedno studentica završne godine Studijske jedinice socijalnog rada, održat će predavanje i radionicu na temu "Zajedno protiv nasilja". U predavanju će, osim o nasilju općenito, biti riječ i o specifičnostima nasilja nad osobama s invaliditetom te kome se obratiti u slučaju da netko bude izložen nasilju. Nakon predavanja provest će se radionica na kojoj će se izrađivati kreativni plakati s informacijama kome se obratiti u slučaju izloženosti nasilju. Plakati će biti izloženi u udrugama osoba s invaliditetom diljem Zagreba. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane dok je broj mjesta za radionicu ograničen (15 osoba).

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČLANI NOVOG ČLANA 

Što nas je više, to smo jači!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem poticanja članova na aktivno sudjelovanje u promociji UIR Zagreba.

Kako to postići?
Najbolji promotori su oni koji su aktivno uključeni u aktivnosti. Stoga, proširite informacije i upoznajte invalide rada s aktivnostima UIR Zagreba te ih potaknite na učlanjenje i uključenje u rad UIR Zagreba. Osim promocije UIR Zagreba, svaki će član pronaći dodatni način kojim će zadovoljiti svoje potrebe i interese.

Najaktivniji članovi bit će prikladno nagrađeni, a detalje o načinu uključivanja u 2019. godini, kao i nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije. 

U 2017. godini, najviše članova učlanila je Biserka Martić, a u 2018. godini Ivan Vuzdar.

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok