Pravno savjetovalište, radno vrijeme

Pravno savjetovalište je otvoreno isključivo za članove UIR Zagreba koji na besplatno savjetovanje mogu doći isključivo uz prethodnu narudžbu. Termini za savjetovanja su utorkom i četvrtkom u vremenu od 15,00-18,00 sati, a naručiti se može putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona 01/4876301, 4829119, 4829392.

Zbog korištenja godišnjih odmora, pravno je savjetovalište zatvoreno do 27. kolovoza 2021. godine, ali se narudžbe primaju tijekom cijelog razdoblja.

  

Lokacija: Zagreb, Nova cesta 86 (u blizini Trešnjevačkog trga).

 ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~        

U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, molimo osobe koje imaju simptome bilo koje bolesti (npr. kašalj, otežano ili ubrzano disanje, grlobolja, glavobolja, učestalo kihanje, probavne smetnje, povišena tjelesna temperatura, kratak dah, gubitak okusa ili njuha itd.) da NE DOLAZE osobno i da se jave telefonom nadležnom liječniku ili nazovu 112.

Poveznice na mjere zaštite i ostale upute možete pronaći na stranicama Stožera civilne zaštite RH ili Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju. Čuvajte sebe i druge.

  ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~