Povlastice za članstvo

Što član UIR Zagreba može ostvariti, na koji način i gdje?

 

Svaku zakonsku promjenu nastojimo pravovremeno uvrstiti u ove informacije.

 

Svaki redovan član Udruge s važećom članskom knjižicom može knjižicu koristiti za prvenstvo u redovima na mjestima na kojima za to postoje takve oznake.

 

cekicPRAVNO SAVJETOVALIŠTE - besplatno za članove Udruge:

* u prostorijama Udruge: utorak i četvrtak, od 15,00-18,00 sati; 
prethodna predbilježba za određeni termin je obavezna - osobno u prostorijama Udruge, putem telefona 01/4876301 ili e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

* u prostorijama Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Hrgovići 47 - od ponedjeljka do petka od 8,00-14,00 sati uz prethodnu najavu,
osobno u prostorijama Saveza, putem telefona 01/4829295, 4812383 ili e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

tram

BESPLATAN JAVNI PRIJEVOZ ZET-a mogu ostvariti nezaposlene (ili umirovljene) osobe s invaliditetom čije je tjelesno oštećenje minimalno 70%.

Detaljnije o tome koja su područja (općine, gradovi) odobrena te na koji način se ova povlastica može ostvariti pročitajte na sljedećoj poveznici: https://www.uir-zagreb.hr/udruga-5/ostale-aktivnosti/javni-prijevoz-zet-a

 

 

 

telefonPovlastica za FIKSNU TELEFONSKU liniju kod T-com operatera (Hrvatski telekom d.d.): za članove Udruge s tjelesnim oštećenjem gornjih ili donjih ekstremiteta te neuromišićnih oboljenja, a ukupnog postotka najmanje 80%. Povlastica se može ostvariti isključivo u slučaju korištenja paketa Halo zovem sve i Halo Super 60 (50% niža mjesečna naknada) temeljem telefonskog računa koji je potrebno dostaviti u Udrugu.

Ako se ne plati godišnja članarina u Udruzi godinu dana, ova se povlastica ukida bez dodatne najave ili obavijesti.

 

tv

 


HRT 
povlastica: za članove Udruge s tjelesnim oštećenjem ukupnog postotka najmanje 80% uz određene dijagnoze:
- amputacija donjih ekstremiteta (odnosi se na 50% nižu RTV pristojbu)
- dijaliza (oslobođenje od RTV pristojbe).

Ostale dijagnoze kojima se može ostvariti pravo na ovu povlasticu uz ukupni postotak tjelesnog oštećenja najmanje 80% su: - za povlaštenu RTV pristojbu (50% niža pristojba): mišićna distrofija i srodna neuromišićna oboljenja; cerebralna i dječja paraliza; paraplegija, tetraplegija, hemiplegija, sc. multiplex,
- za oslobađanje od plaćanje RTV pristojbe: 100% slijepe osobe. Potrebno je obratiti se u matične udruge.

 

 

 

Specijalizirani prijevoz u gradu Zagrebu mogu besplatno koristiti članovi Udruge koji se kreću uz pomoć invalidskih kolica, a koji su uvršteni na popis prioritetnih vožnji Grada Zagreba. Za narudžbu prijevoza potrebno se 3-4 dana ranije javiti u Udrugu koja potom šalje zahtjev za vožnju službi prijevoza ZET-a.
Članovi Udruge koji nisu na popisu prioritetnih vožnji Grada Zagreba trebaju u Udruzi ispuniti Upitnik i dostaviti dokaz iz kojeg je vidljivo da se kreću uz pomoć invalidskih kolica. Potom Udruga šalje zahtjev u Grad Za
greb.

 

 


Popust na usluge FIZIKALNE TERAPIJE u visini 30% na velik broj usluga u Nado centru zdravlja Zagreb mogu ostvariti svi članovi Udruge
(izuzete su usluge koje pružaju vanjski suradnici Nado centra).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Nado centru zdravlja Zagreb, u Zagrebu, S. S. Kranjčevića 36/I kat
(tel. 0800 222 333 besplatan, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

emenaPopust na usluge MASAŽE i TRETMANE te RADIONICE u visini 20% mogu ostvariti svi članovi Udruge u EMENI, Centru za tijelo i pokret.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u EMENI, Centru za tijelo i pokret, u Zagrebu, M. Milića 2, tel. 01/3880022, mob: 091/5195193, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 


megastart 
Popust za OSPOSOBLJAVANJE ZA VOZAČE u visini 10% te mogućnost plaćanja karticama  kao i za gotovinu mogu ostvariti svi
  članovi Udruge
u Autoškoli Megastart.
Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Autoškoli Megastart, u Zagrebu, Prisavlje 2 (Boćarski dom), tel. 01/6609035, e-pošta: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

 

donadic Popust na usluge FIZIKALNE TERAPIJE i REHABILITACIJE u visini 30% na sve usluge kod privatne prakse Donadić fizioterapija mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod Donadić fizioterapija, u Zagrebu, III. Pile 2 (tel. 01/6110384, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

singer 221 1Popust na KROJAČKE usluge u visini 10-20% u Krojačkom salonu Jura mogu ostvariti svi članovi Udruge. Usluge obuhvaćaju sve krojačke usluge (popravke), kao i šivanje novih odijela po mjeri za svečane i druge prilike iz donešenog ili vlastitog materijala.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Krojačkom salonu Jura, u Zagrebu, Maksimirska 26 (tel. 01/2311220).

 

 


Popust na usluge ZAVARIVANJA
u visini 40% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod privatnika (Dubravko Požeg).
Usluge se odnose isključivo na zavarivanje ortopedskih pomagala svih vrsta metala (aluminij, gus - sivi ljev, inox te ostali materijali).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod Dubravka Požega, u Zagrebu, Rudeška cesta 65a (tel. 091/7954112).

 

 

egeria logoPopust na MEDICINSKE PROIZVODE i USLUGE u visini 10% kod tvrtke Egeria mogu ostvariti svi članovi Udruge. Svakom kupnjom ostvaruje se i pravo na besplatan savjet ili mišljenje specijalista u slučaju akutnih stanja. Specijalisti koji su u tom slučaju na raspolaganju su: dr. opće prakse, neurolog, otorinolaringolog, ortoped, fizijatar, internist i psihijatar.

Svaki član Udruge može im se obratiti i za pomoć oko rješavanja doznaka, prijevoza u poslovnice Egerie u slučaju uzimanja otisaka ili tome sličnih radnji. Medicinska sestra, stručnjakinja za VAT terapiju i specijalizirana za područje tretiranja i liječenja akutnih i kroničnih rana, omogućava svakom članu Udruge, kojem je to potrebno, besplatno tretiranje uz prethodni dogovor tretmana.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Egeriji ili kod Marijane Lotine (tel. 099/2939664).

 

 

bauerfeind logoPopust na BAUERFEIND PROIZVODE u visini 15% u maloprodajama kuće Bauerfeind mogu ostvariti svi članovi Udruge u svim poslovnicama u Republici Hrvatskoj, a sve grupe proizvode možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici kuće Bauerfeind.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u bilo kojoj od poslovnica u Republici Hrvatskoj. Poslovnice u Gradu Zagrebu nalaze se u Draškovićevoj 56 (Između Traume i hotela Sheraton), Božidarevićevoj 13 i Ilici 167a, a klikom na crveni gumb možete pronaći i ostale lokacije diljem zemlje: Letak
(e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

pistacio logo

 

 

Popust na CIJENE IZRADE MREŽNE STRANICE u visini 10-20% kod tvrtke Pistacio d.o.o. mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Mrežne stranice se baziraju se na wordpress platformi i uključuju CMS (content managment system) kojim svaki korisnik može sam mijenjati sadržaj na stranici po vlastitim željama i potrebama. Sistem omogućuje samostalno upravljanje sadržajem putem jednostavnog i intuitivnog uređivača korištenjem preglednika (firefox, safari, chrome, chromium). Dovoljno je osnovno poznavanje vještina uređivanja teksta i slike. Stranice su prilagođene mobilnim telefonima, tabletima, prijenosnim i desktop računalima.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod tvrtke Pistacio (tel. 098/535752, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

NP Kornati

Besplatne ULAZNICE za Nacionalni park Kornati mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Javna ustanova nema vlastito plovilo za organizirane izlete u NP Kornati. Vlasnici brodova i/ili turističke agencije organiziraju jednodnevne izlete te u tom slučaju NP može organizatora osloboditi od plaćanja grupne ulaznice (u slučaju izleta cijele grupe članova), a svi detalji izleta dogovaraju se s organizatorom. Na stranici NP Kornati nalazi se popis organizatora koji imaju sklopljen ugovor s NP Kornati.

Druga opcija posjeta je u vlastitom ili iznajmljenom plovilu. Za individualni posjet može se dobiti besplatna ulaznica koja se daje za brod, neovisno o broju osoba na njemu, predočenjem važeće članske knjižice u NP Kornati (tel. 022/435760, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

Besplatne ULAZNICE za Nacionalni park Krka mogu ostvariti članovi Udruge s tjelesnim oštećenjem u visini 50% ili više. Slobodan ulaz ostvaruje se predočenjem važeće članske knjižice u NP Krka (tel: 022/201777, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

Popust na MEDICINSKE PROIZVODE za brandove: Omron, Beurer, Visiomed, Kincecare, Problis i RIO u visini 10% kod tvrtke Medikor mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Tratinska 58 (tel. 01/3689666, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sav Medikor asortiman možete pronaći na njihovoj službenoj mrežnoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

 

Popust na usluge DIGITALNIH ZUBNIH RENDEGENSKIH SNIMANJA, a koji se odnosi na digitalnu panoramsku snimku čeljusti (ortopan) u visini 50% (cijena snimke uz popust iznosi 100,00 kn) te digitalnu intraoralnu snimku pojedinačnog zuba u visini 40% (cijena snimke uz popust iznosi 30,00 kn) u Poliklinici Dentix mogu ostvariti svi članovi Udruge.
Za snimanje nije potrebno naručivanje, a snimka je gotova odmah bez dugog čekanja.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Poliklinici Dentix, u Zagrebu, Jakova Gotovca 1 (tel. 01/4664623, 099/2277933, 098/397996, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

Popust na BEURER PROIZVODE u visini 15% kod tvrtke Nucleus mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Mošćenička 15 (tel. 01/3644955, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Popust se odnosi na MEDICINSKE proizvode - tlakomjeri, inhalatori, toplomjeri, pulsni oksimetri, slušna pomagala, kao i na TERAPIJSKE proizvode - TENS/EMS uređaje, infracrvene svjetiljka te MIKROKLIMU - ovlaživači, odvlaživači, osvježivači i pročistači zraka. Sav Beurer asortiman možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

 

Popust CENTRA ZA MIKROKLIMU NUCLEUS NA PROIZVODE - ovlaživače zraka za domove i ured, odvlaživače zraka za vlažne prostore, pročistače zraka te potrošni materijal u visini  10% kod tvrtke Nucleus mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Mošćenička 15 (tel: 01/3644955, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a sav asortiman Centra za mikroklimu možete pronaći na službenoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

 

  Popust na usluge PRVE GRAĐANSKE UDRUGE ZA SJAJNE POGREBE I POSMRTNU PRIPOMOĆ - za ostvarivanje pogrebnog standarda, mogućnost otplaćivanja jednokratnog iznosa (7.200,00 kn) na rate na vremenski rok od 10 godina mogu ostvariti svi članovi Udruge na adresi Ulica Pavla Radića 9 u Zagrebu. Detalje i uvjete vezane za sam pogrebni standard možete saznati osobno na navedenoj adresi, putem telefona (01/4882024,4882025) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a više o Prvoj građanskoj udruzi možete pročitati na službenoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice na navedenoj adresi.

 

 

Popust na proizvode DEMENTION d.o.o., tvrtke specijalizirane za sredstva za čišćenje, mogu ostvariti svi članovi Udruge.
Popust u visini 20% odnosi se na sredstva za čišćenje, a popust u visini 10% na pribor za rad.
Profesionalna sredstva za čišćenje u kućanstvu možete pregledati u katalogu na službenoj mrežnoj stranici.

Minimalne narudžbe iznose 200,00 kn s uračunatim popustom i PDV-om, a dostava je besplatna (1-3 dana od narudžbe).
Plaćanje se vrši u gotovini ili virmanski (za virmanski avansno po ponudi), a narudžbu i podatke za izradu predračuna moguće je poslati putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), SMS poruke (091/2725194) ili telefona (01/3886287).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice.

 

 

 

Popust kod svakodnevne kupovine mogu ostvariti svi članovi Udruge kod trgovaca partnera kupovne zajednice Cashback World uz povrat novca do 5%.
  Članstvo u kupovnoj zajednici je besplatno, putem preporuke ili direktnim upisom na internetu (https://www.cashbackworld.com/hr/search/partner). Uz upis po preporuci, zainteresiranima se može pomoći u ostvarivanju pogodnosti, kao i onima koji žele potencijalan udio u prometu koji se organizira.
Popis trgovaca partnera možete pronaći na gornjoj poveznici, a neki od njih su:
Konzum, Interspar, Muller, Kozmo, West Gate shopping centar, Proenergy, Elipso, Se-Mark, mesnice Ravlić, Triglav osiguranje, ljekarne Rizk Rizk i drugi. Moguće je povoljnije kupovati i putem interneta (eBay, AliExpress, Booking com, Flixbus i drugi). Kontakt osoba je Milivoj Nikić (tel. 095/9184480).

 

 

Popust za online kupovinu u visini 5% na ukupnu narudžbu te gratis dostavu na sve online narudžbe iznad 40,00 kn mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Gladni psić koja se bavi online prodajom hrane i opreme za kućne ljubimce. Dostava se vrši samo na području grada Zagreba. Popust na ukupnu narudžbu nije primjenjiv na popuste na akciji. Narudžbe se vrše na mrežnoj stranici www.gladnipsic.hr. Prilikom narudžbe potrebno je upisati kod uir-zagreb, a prilikom dostave će biti potrebno predočiti važeću člansku knjižicu. Za sve dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (01/2339959, 098/664303) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 

 

 

Popust na asortiman marke Noni Nitro u visini 30% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Somat projekt, ekskluzivnom zastupniku Noni nitro proizvoda. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (091/2341980), e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili ih pronaći na stranici http://www.somat-projekt.hr/noni-juice-koncentrat-60ml

 

 

Popust na usluge u građevini u visini 10-20% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Somat projekt. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (091/2843368), e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili ih pronaći na stranici www.somat-projekt.hr.

 

 

 

 

Popust na proizvode u visini 50% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Mediasken. Popust se odnosi na ortopedske uloške dok je biomehanička dijagnostika stopala uključena u cijenu s popustom. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (01/3327050, 095/9108004) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

 

 

Popust na kupovinu kompleta knjige "25 godina poslije - diploma za smrt" autora Zorana Bručića, člana Udruge, u visini 30% mogu ostvariti svi članovi Udruge. Popust se ostvaruje prilikom narudžbe putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), faxa (01/4640239) ili telefona (01/4637191) uz dostavu registarskog broja važeće članske knjižice. U cijenu su uračunati PDV, pakiranje, slanje i poštarina ili dostava. Za detalje o romanu i autoru proučite autorovu mrežnu stranicu https://www.zoranbrucic.hr/.

 

 

    Popust na sve usluge i optike u visini 20% mogu ostvariti svi članovi Udruge Poliklinici za oftalmologiju "Dr. Ritz".
Popusti se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a narudžba se može izvršiti osobno u Poliklinici (Kranjčevićeva 50, Zagreb), putem telefona (091/4005432) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 
 

 

Popust na usluge smještaja u visini 50% (tj. 30€/noć) mogu ostvariti svi članovi Udruge u apartmanima Kleflin razdoblju od 01.09-31.10.2021. godine. Popust se ostvaruje prilikom rezervacije online (ww.kleflin.net) ili putem telefona (091/5566918) uz dostavu registarskog broja važeće članske knjižice. Za detalje proučite mrežnu stranicu http://www.kleflin.net/index.php/apartmani

 

 

Popust na usluge prijevoza u visini 30-50% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod HŽ Putničkog prijevoza d.o.o.. Članovi u mirovini i nezaposleni članovi mogu ostvariti popust u visini 50% na redovnu prijevoznu cijenu na svim relacijama za pojedinačna putovanja, a zaposleni članovi u visini 30% na redovnu prijevoznu cijenu na svim relacijama većim od 25 km udaljenosti za pojedinačna putovanja.

Popust se ostvaruje predočenjem pametne kartice HŽPP-a. Za izdavanje pametne kartice potrebno je ispunjeni obrazac Zahtjeva predati na blagajnu HŽPP-a s popratnom dokumentacijom (fotografija 3x3,5 cm, važeća članska knjižica UIR Zagreba te odrezak o primljenoj mirovini (zadnji mjesec) za umirovljenike odnosno potvrda HZZ-a o nezaposlenosti za nezaposlene). Zahtjev se može preuzeti i ovdje: Zahtjev.
Na blagajni će se kartica moći preuzeti u roku 7 dana, a glasit će na ime i prezime putnika. Profil "UIR Zagreba" vrijedi godinu dana odnosno u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2021. godine, a cijena
profila iznosi 50,00 kn.

 

 Popust na usluge čišćenja u visini 10% mogu ostvariti svi članovi Udruge u svim Lemia poslovnicama na 14 lokacija u Zagrebu.
Popust 
se ne odnosi na čišćenje košulja od 11,00 kn i na krojačke popravke zbog već izuzetno niskih cijena. 
Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice te se upisuje pod imenom i prezimenom korisnika s naznakom UIR Zagreba. 
Lokacije i radno vrijeme možete pogledati na sljedećoj poveznici: http://lemia.hr/nase-poslovnice/

 

 

Popust na CaliVita proizvode u visini 30% mogu ostvariti svi članovi Udruge u trgovini Calfit d.o.o. u Zagrebu, Bednjanska 8a ili prilikom kupovine putem njihove službene mrežne stranice (Calivita). Za ostvarenje popusta potrebno je prilikom narudžbe, osobno ili putem web trgovine, upisati kod 3857875765. Prilikom dostave ili osobnog dolaska u trgovinu bit će potrebno predočiti važeću člansku knjižicu. Za sve dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (095/3594822)Letak.

 

 

 Popust na usluge i proizvode Optike Dorime mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popust je vezan uz dioptrijske naočale, uključujući i progresivne:
- besplatno određivanje dioptrije za izradu naočala u svim poslovnicama,
- gratis dioptrijski okvir do 500,00 kn uz mogućnost nadoplate za skuplji dioptrijski okvir,
- 30% popusta na cijeli asortiman dioptrijskih naočalnih leća Hrvatskog proizvođača VISIA.

Ostvarivanje pogodnosti moguće je do 31.12.2021. godine, uz predočenje važeće članske iskaznice UIR Zagreba, u svim poslovnicama DorimeČrnomerec - Ilica 288, Trnje - Radnička cesta 49, Sesvete - Bjelovarska ulica 48 B.

S obzirom na epidemiološku situaciju, poželjno se prethodno naručiti i dogovoriti termin za individualan dogovor za naočale,
a pogotovo ako je potrebna kontrola vida. Rezervaciju termina moguće je potvrditi na broj 092/2541110.

 

 

Popust na usluge i proizvode Jo-Jo optike mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti za članove Udruge su sljedeći: 
- besplatna kontrola vida,
- besplatna kontrola sluha,
- besplatno mjerenje očnog tlaka,
- 30% popusta na dioptrijske okvire,
- 20% popusta na sunčane naočale
- 15% popusta na kontaktne leće.

Popuste je moguće ostvariti uz predočenje važeće članske iskaznice u svim poslovnicama Jo-Jo optike, a popis poslovnica moguće je pronaći na mrežnim stranicama Jo-Jo optike.

 

 


 Popust na usluge i proizvode
 Optike Luna mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti su sljedeći:
- popust u visini 20% na dioptrijske okvire,
- popust u visini 20% na sunčane naočale,
- besplatna kontrola dioptrije (određivanje dioptrije i mjerenje oštrine vida), uz prethodnu
najavu i rezervaciju termina,
- besplatni manji popravci naočala (vijci, zatezanje, justiciranje),
- besplatna i brza pregradnja (u isti okvir nove naočalne leće). 
Navedene se pogodnosti ne zbrajaju s drugim pogodnostima Optike Luna
.

Popuste je moguće postvariti uz predočenje važeće članske iskaznice, u svim poslovnicama Optike LunaPrečko - J. Slavenskog 1, Trešnjevka - Ozaljska 9, Špansko - Trg Ivana Kukuljeviće 13, Gajnice - Huzjanova 2.

 

 

 

Popust na usluge i proizvode Optičkog studia i Poliklinike za oftamologiju Monokl mogu ostvariti svi članovi Udruge.

U sklopu očnih ordinacija Poliklinike za oftalmologiju Monokl, gdje ordiniraju renomirani specijalisti oftalmologije, članovi Udruge mogu obaviti specijalistički pregled vida po cijeni od 350,00 kn, od kojih 100,00 kn popusta odobravamo prilikom izrade naočala. Ako se prije izrade naočala želi samo odrediti dioptrija (refrakcija), usluga je besplatna. Za pregled je potrebna telefonska najava na željenu lokaciju očnih ordinacija, kako bi se definirao željeni termin.

Prilikom kupovine dioptrijskih i sunčanih naočala iz regularne ponude, članovima Udruge odobren je popust u visini 25% (popust se ne odnosi na proizvode koji su već sniženi ili su u akcijskoj ponudi, kontaktne leće, pomagala za slabovidne i pribor). Popust nije moguće kombinirati s ostalim akcijama i sniženjima.

Popuste je moguće ostvariti uz predočenje važeće članske iskaznice, prilikom narudžbe za pregled ili prilikom kupovine, u sljedećim poslovnicama Optičkog studia i Poliklinike za oftamologiju Monokl:
Zagreb: Maksimirska 115, Zagreb (telefon: 01/2302060), Ilica 248 - Črnomerec (telefon: 01/3772486), Frankopanska 2 (telefon: 01/6460640), Barčev trg 15 - Utrina (telefon: 01/6621666), Gandhijeva 1 - Gajnice) (telefon: 01/5533112), Lj. Posavskog 25H - Sopnica-Novi Jelkovec (telefon: 01/5810208)
Velika Gorica: Zagrebačka 78 (telefon: 01/7897677)
Dugo Selo: Hrvatskih Branitelja 3 (telefon: 01/7788905)
Sisak: Ivana Kukuljevića Sakcinskog 9A (telefon: 044/633672). Vizual za 2021.

 


 Popust na usluge i proizvode
 Očalinko optike mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti su sljedeći:
- popust u visini 30% na proizvode (osim na kontaktne leće i pribor),
- - besplatna kontrola vida. 

Popuste je moguće postvariti uz predočenje važeće članske iskaznice, u poslovnicama Očalinko optike u Zagrebu, na sljedećim lokacijama: Jablanska 56, Bubnjaračka 2 i Ilica 494.

 

 

Popust na usluge i proizvode Optike 5 mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti za članove Udruge su sljedeći: 
- 20% popusta na cjelokupan asortiman
- besplatni pregled vida.

Popuste je moguće ostvariti uz predočenje važeće članske iskaznice u poslovnici Optike 5, na adresi Savska cesta 87.

 

~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~

 

DODATNE OBAVIJESTI vezane uz članstvo u Udruzi

 

Za sve povlastice koje se ostvaruju temeljem članstva u Udruzi, potrebno je imati uredno plaćenu članarinu za tekuću godinu. U suprotnom se povlastice ne mogu ostvariti odnosno ukidaju se bez dodatne najave ili obavijesti.

 

zdravljepreventivno-zdravstvena akcija ( kontrola glukoze, kolesterola i triglicerida u krvi te kontrola krvnog tlaka ) jednom u tri mjeseca - trenutno, zbog strogih protuepidemijskih mjera, akcija se ne održava

 

 

 

besplatna fizikalna terapija u Domu zdravlja Centar, Runjaninova 4 uz preporuku fizijatra za terapiju te prethodnu najavu putem telefona (01/4897628) 

 

librarianbesplatno učlanjenje u bilo koju Gradsku knjižnicu Grada Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića

 


ostvarenje popusta pri kupnji karata u kazalištima     

"Gavella" (50% za sve predstave, osim premijera), "Kerempuh" (40%, ostvaruje se kupnjom kupona), Histrioni ZKM     

 

druženje u klupskim prostorijama ( Nova cesta 86, ulaz s dvorišne strane )
i sudjelovanje u brojnim i raznovrsnim aktivnostima
svakim danom od 8,00-20,00 sati prema određenom rasporedu (Detaljnije).

 


~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~

 

PODUPIRUĆI ČLAN Udruge temeljem predočenja važeće članske knjižice (bez međunarodnog znaka) ima mogućnosti sudjelovanja na druženjima, radionicama i ostalim klupskim aktivnostima, izuzev onih s ograničenim brojem sudionika (npr. edukativne radionice, radionice vježbanja, preventivno-zdravstvena akcija i slične); u takve se aktivnosti imaju mogućnost uključiti isključivo u slučaju preostalih slobodnih mjesta.

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok